Onbekende ding

verkocht.

Image0

2024 Brabant artfair

Tijdens de Brabant Art Fair op 16 en 17 mnaart in de  in Tilburg heb ik mijn laatste werk gepresenteerd. en enkele werken verkocht.  Na dertig jaar ervaring als kunstenaar ben ik lichtelijk van koers veranderd. Lange tijd lag mijn focus vooral op het realisme. Sinds een jaar richt ik me op meer abstract werk. Mijn kustwerken bestaan uit

(https://europartfair.com)

2024 expostie Brabantartfair.nl

2023 Europartfair

Tijdens de Europe Art Fair op 14, 15 en 16 juli in de Gashouder in Amsterdam zal ik mijn laatste werk presenteren. Ik ben al dertig jaar kunstenaar. Lange tijd lag mijn focus vooral op het realisme. Sinds een jaar richt ik me op meer abstract werk. Mijn kustwerken bestaan uit luchtige, kleurrijke, kunstzinnige katten geschilderd met zoveel vrolijke, zomerse kleuren dat het goed past bij iedere achtergrond. Van bijvoorbeeld een gele strakke muur, tot aan een meer robuuste betonlook, alles kan. Kom je ook kijken? Nodig je vrienden en familie ook uit!(https://europartfair.com)


2023 expostie www.europartfair.nl

2022

24 en 25 juni landlijke atelierweekend.

expostie November  kunstRUIM, onbekende datum..

Wallpaper 

10 juli 2021

Deze tekeningen kan ik laten vergroten en af laten drukken als wallPaper.
Hierdoor kan je een hele muur, of plafond, of bijvoorbeeld je hele wc laten behangen met mijn tekening. In overleg kan ik het precies op maat maken voor de alle hoeken in jouw huis. ook voor de inrichting van cafe, restaurant, hotel of lobby kan ik in opdracht een levensgrote tekening maken. De kosten van het behang is ca. 45 euro per m2. Stuur mij een mail zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

@EuropArtFair

4 juli 2021

"Dit jaar deed ik voor het eert mee aan de @EuropArtFair in de #westergasfabriek. Het was een geweldige ervaring. Meer dan 2000 mensen liepen langs mijn werk. 3 dagen lang heb ik met kunst liefhebbers gesproken en mijn werk laten zien. Prachtig om een keer op zo’n grote expositie te staan na al de kleine galerieën waar mijn werk al heeft gehangen.  "

© Timothy de Graaf 2023