Nieuws

2022

mooiste schilderij voel ik trots...

expostie November  kunstRUIM, niet bekende datum..

2022 

Breda Art op 12 en 13 maart ,  https://brabantartfair.nl

EEN KUNSTBEURS VAN HOOG NIVEAU IN HOGERE SFEREN
De prachtige Grote Kerk in Breda biedt de Brabant Art Fair een sfeervolle entourage

2021 

Het jaar 2021 is voor mij een belangrijk jaar. Na jaren in dienst te zijn geweest bij Stichting Welzijn Doven Amsterdam, heb ik in mei het besluit genomen volledig voor mezelf te gaan werken. 

Dit betekende investeren in het maken van een nieuwe website en mijn naamsbekendheid vergroten, oa. door het meedoen aan een Europese expositie. Met als doel om volledig van mijn eigen bedrijf te kunnen leven. 

Wallpaper 

10 juli 2021

Deze tekeningen kan ik laten vergroten en af laten drukken als wallPaper.
Hierdoor kan je een hele muur, of plafond, of bijvoorbeeld je hele wc laten behangen met mijn tekening. In overleg kan ik het precies op maat maken voor de alle hoeken in jouw huis. ook voor de inrichting van cafe, restaurant, hotel of lobby kan ik in opdracht een levensgrote tekening maken. De kosten van het behang is ca. 45 euro per m2. Stuur mij een mail zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

@EuropArtFair

4 juli 2021

"Dit jaar deed ik voor het eert mee aan de @EuropArtFair in de #westergasfabriek. Het was een geweldige ervaring. Meer dan 2000 mensen liepen langs mijn werk. 3 dagen lang heb ik met kunst liefhebbers gesproken en mijn werk laten zien. Prachtig om een keer op zo’n grote expositie te staan na al de kleine galerieën waar mijn werk al heeft gehangen.  "

© Timothy de Graaf 2021