Films & camerawerk

 In het verleden heb ik ruim 17 jaar als filmmaker bij SWDA (Stichting Welzijn Doven Amsterdam) gewerkt. Ik verzorg het camerawerk voor een Talkshow voor doven, 'Hand op tafel, (HOT)' en daarnaast doe ik hetzelfde voor Amsterdam Visueel Nieuws (AVN), een succesvolle maandelijkse reportagereeks over zaken die zijn belangrijk voor de dovengemeenschap. Als tekenaar heb ik twee stripboeken gemaakt die SWDA met succes heeft uitgegeven. Mijn werk is ook te zien op een aantal scheurkalenders. Centraal staan hier de gebarentekeningen. De AVN-films zijn in het totaal door ruim 227 duizend mensen bekeken.

Ik ben in te huren als cameraman. Als filmmaker heb ik als cameraman ervaring opgedaan met HD-films (hand- en professionele grote HD-camera's), maar ook met het maken van de instellingen, het schrijven van scenario's of storyboards (jpg). Daarnaast regisseerde ik ook.
 
Voor bruiloften, toespraken, theatervoorstellingen of concerten.
In elke denkbare situatie leg ik de momenten vast. Het eindresultaat wordt op USB of worden via het internet gedeeld gezet, zodat het gemakkelijk te bekijken is.
Heeft u hier interesse in, neem dan gerust contact met mij op

© Timothy de Graaf 2021